вторник, 22 марта 2011 г.

Люблю город Хмельницкий

Люблю город Хмельницкий. Там живёт моя  Людочка, там училась Мариночка, там много друзей, знакомых и просто хороших людей.
Хмельницький - найкраще місто після Києва!
Наше місто зайняло друге місце після Києва у рейтингу розвитку 45-и найбільших міст України у «ТОП-45», оприлюдненому газетою "Коментарі".
Для порівняння було обрано 45 міст - не лише обласні центри, а й всі інші міста, чисельність населення яких переважає найменший обласний центр - Ужгород, що нараховує 116,4 тис. жителів.
Порівняння проводилось за 25 критеріями, що утворюють 5 груп по 5 критеріїв в кожному. Ці групи можна назвати так: «демографічна ситуація і безпека життя», «зайнятість і доходи населення», «витрати населення», «витрати міських бюджетів на населення» і «розвиток міської інфраструктури».
Перше місце у рейтингу зайняла столиця, друге - наш Хмельницький, а третє - Севастопіль.
Хмельницький обійняв друге місце завдяки найнижчому рівню заборгованості населення з оплати житлово-комунальних послуг, причому в минулому році тільки в нас і в Одесі жителі сплатили їх на всі 100% і навіть трохи більше (за рахунок погашення заборгованості).
Також жителі нашого міста, як стверджують "Коментарі", навчились непогано заробляти, про що говорить його друге місце за часткою населення, яке зайнято в малому бізнесі, і за темпами житлового будівництва.
Радує також, що Хмельницький на четвертому місці серед міст з найнижчою смертністю і входитть в пятірку лідерів за рівнем народжуваності та за рівнем міських видатків на транспортну сферу!
Тож, ми вітаємо жителів нашого міста з почесним другим місцем, а Хмельницькому бажаємо наступного року очолити рейтинг!

Комментариев нет:

Отправить комментарий